söndag 8 juli 2012

Catherine och Pippa hejade på Andy Murray i Wimbledon-finalen

/Daily Mail
Hertiginnan Catherine och hennes syster Pippa Middleton fanns på plats på vip-läktaren i Wimbledon under söndagseftermiddagen för att följa finalen mellan britten Andy Murray och schweizaren Roger Federer. Senast i onsdags var Catherine och Prins William i Wimbledon tillsammans för att se Andy Murray spela kvartsfinal, nu hade Catherine tagit med sig sin syster för att se den spännande finalen som till slut vanns av Federer.
Även Catherine och Pippas föräldrar Carole och Michael Middleton var där för att se tennisfinalen. Andra kända ansikten på vip-läktaren var David Beckham och hans fru Victoria samt Premiärminister David Cameron.David och Victoria Beckham satt i publiken på vip-läktaren för att titta på finalen.


Catherine hade valt att klä sig i vitt, precis som vid Wimbledonmatchen i onsdags. Klänningen kommer från Joseph och precis som onsdagens klänning, använde hon den när hon besökte Prince Edward Island under sitt besök i Kanada förra sommaren. Den vita tweedjackan kommer också från Joseph och användes på Epsom Derby förra året. Den leopardfläckiga clutch-väskan kommer från Diane von Furstenberg, skor LK Bennett och örhänge med gul droppe från Kiki McDonough.


Pippa Middleton var klädd i en ljusblå klänning med svalor på från Project D, ett klädmärke av Dannii Minogue och hennes vän och Londonbaserade designern Tabitha Somerset-Webb som lanserades 2010. Kronprinsessan Mary bar samma klänning på Prinsessan Athenas dop nu i maj.

Se bilder här:
Se bilder på Kate och Pippa här- Daylife
Bilder från vip-läktaren "The Royal Box"- Daylife
Bilder från finalen och prisutdelningen i Wimbledon- Daylife
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...