onsdag 13 juni 2012

Charlene och Albert invigde miljömässa- avslutade dagen med middag för goodwill-ambassadörer

 Monaco-Matin 13 juni 2012
Charlene pratar med ett av barnen på miljömässan.I tisdags öppnade miljömässan Monacology i Monacos hamn Port Hercule. Mässan anordnas varje år i juni sedan 2005 och målet är att utbilda barn om miljö och hållbar utveckling. Prins Albert och Charlene fanns båda med när årets utställning invigdes.

Samma kväll var Albert och Charlene på en fin middag på Hotel de Paris i Monte Carlo, där man hade bjudit in Monacos goodwill-ambassadörer. Det var Furstinnan Grace som på sin tid fick idén med goodwill-ambassadörer för furstendömet Monaco. Dessa skulle hjälpa till med att tala gott om Monaco och ge landet ett bra anseende ute i världen. Idén med dessa ambassadörer har nu funnits sedan 1973.

I år blev den brittiske skådespelaren Roger Moore utnämnd av Prins Albert till ny goodwill-ambassadör. Den tidigare James Bond-skådespelaren hade med sig sin fru Kristina och sonen Christopher med fru på kvällens middag. 84-årige Roger Moore har länge haft ett bra förhållande till furstefamiljen i Monaco. När Prins Albert och Charlene gifte sig förra sommaren, fanns Roger och hans fru med bland gästerna. De var även inbjudna till brunchen dagen efter.

*Se bilder från middagen här- PurePeople
*Se bildspel här- BilledBladet Picasa
*Bild på Charlene och Albert från utställningen MonacologyRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...