söndag 23 december 2012

Prinsessan Madeleine och Chris ändrar sina julplaner

Det blir kanske inget julfirande i Sverige för Prinsessan Madeleine och fästmannen Chris O'Neill om man ska tro tidningen Expressen. Istället åker paret till Chris familj i England för att fira jul med Chris mamma och systrar med familjer. Julplanerna har ändrats i sista stund, skriver Expressen. De ändrade planerna ska bero på att Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har bestämt sig för att fira jul i Ockelbo med Daniels förändrar. När Prinsessan Madeleine fick veta att Victorias familj inte skulle fira jul på Drottningholm, så valde även hon att ställa om sina planer enligt Expressen. Nu blir det endast Prins Carl Philip som firar jul med Kungen och Drottningen på Drottningholm i år. Däremot firar hela familjen Drottning Silvias födelsedag den 23 december.

Prinsessan Madeleine är ännu så längre kvar i Stockholm. På lördagseftermiddagen var hon ute på promenad i vintersnön och lade sedan ut en bild på sin lilla Jack Russell-hund Zorro på sin Facebook-sida med orden: Zorro tycker om snön!


Zorro i vinterkläder. Från Prinsessan Madeleines Facebooksida.

På söndagskvällen gjorde Prinsessan Madeleine ett nytt inlägg på sin Facebooksida där hon berättar att hon varit med och firat mamma Silvia med en konsert i Drottningholms slottskyrka och önskar henne grattis på födelsedagen. Det finns även en bild som Prinsessan Madeleine har tagit uppifrån läktaren inne i kyrkan med konsertprogrammet i förgrunden.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...