fredag 21 december 2012

Chris O'Neill på promenad med Emma Pernald under Stockholmsbesöket.

"Kolla, här babytränar Chris". Expressen 20 december 2012.
I år firar Chris O'Neill jul i Sverige tillsammans med Prinsessan Madeleine och kungafamiljen på Drottningholms slott. Chris har tillbringat hela den senaste veckan i Sverige eftersom paret kom med flyg till Stockholm redan i söndags. I torsdags deltog han tillsammans med kungafamiljen på Svenska Akademiens högtidssammankomst.

Chris har även setts ute på stan under sitt besök i Stockholm. En av dagarna i början av veckan var han på promenad med Prinsessan Madeleines kompis Emma Pernald. Emma var tidigare Prins Carl Philips flickvän under många år. Madeleine och Emma blev bra vänner under den tiden och har fortsatt att vara det. Emma är numera sambo med Tomas Jonson och den 18 september i år fick paret en son som heter Arthur.

Eftersom Emma är en av Prinsessan Madeleines närmaste vänner, så känner även Chris hennes väl. När Madeleine var träna på en väninnas bröllop för något år sedan, tog Chris sällskap med Emma som också var bjuden och när Prinsessan Madeleine höll 30-årsfest i somras anlände Emma och sambon Tomas tillsammans med Madeleine och Chris till festen som hölls i en paradvåning på Strandvägen.

Emma Pernald är nu mammaledig från sitt jobb som projektledare på Storåkers McCann. Eftersom hon är hemma på dagtid så kunde hon träffa Chris för en promenad på stan. Emma hade lille sonen Arthur med sig i en svart Bugaboo barnvagn och i handen höll hon en kaffemugg. Chris och hon pratade på där de promenerade längs gatorna inne i centrala Stockholm. Tidningen Expressen fångade dem på bild.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...