måndag 2 juli 2012

Prins Albert och Charlenes hälsning på bröllopsdagen via Facebook

Palais Princier de Monaco/Facebook
Med anledning av sin första bröllopsdag skickar Prins Albert och Charlene en hälsning via Monaco-hovets Facebooksida tillsammans med en nytagen bild utanför palatset.

Prins Albert har nyligen svarat på en fråga om sin bröllopsdag i en intervju med den Brasilianska tidningen Epoca, skriver hovet på Facebooksidan. Prins Albert besökte för någon vecka sedan Brasilien för ett miljömöte.

Prins Albert säger:
"Vi är så lyckliga och jag tycker att det känns som det hände igår. Jag är väldigt stolt över vad min fru har åstadkommit det senaste året, skapat sin stiftelse för barn och sport, och varit så involverad i sin nya roll i Monaco. Hon utför ett svårt uppdrag på ett perfekt sätt och jag tackar henne för det."

"We are really happy and I have the feeling that it happened yesterday. I am very proud of what my wife has accomplished this past year, creating Her foundation dedicated to children and sport, and being so involved in her new role in Monaco. She is fulfilling a difficult mission in a perfect way and I thank Her for that".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...