måndag 11 juni 2012

Kronprinsessan Victoria bjöd familjen på 30-årskalas för Madeleine på Haga

Haga slott - Foto: kungahuset/Håkan Lind

Igår fyllde Prinsessan Madeleine 30 år och firade privat med familjen. Hon hade tackat nej till allt officiellt firande. Nu berättar tidningen Expressen att Prinsessan Madeleine inte bara firade sin födelsedag på Drottningholms slott utan även hemma hos Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel på Haga.

Vid 14-tiden på söndagen körde Madeleine och pojkvännen Chris O'Neill in genom portarna till Drottningholms slott där de stannade ett par timmar. Under eftermiddagen sågs de sedan promenera i slottsparken tillsammans med pappa Kung Carl Gustaf. De passade på att rasta hunden Zorro som Chris höll  i koppel. Enligt Aftonbladets reporter åkte Chris senare iväg själv vid fem-tiden i en bil med chaufför. Det är möjligt att han var tvungen att återvända till New York och sitt arbete där efter helgen. Prinsessan Madeleine körde något senare iväg själv in mot stan.

På söndagskvällen hade Kronprinsessan Victoria bjudit in hela familjen till att fira Madeleines födelsedag med en middag på Haga. Kungaparet åkte från Drottningholm, medan Prinsessan Madeleine delade bil med Prins Carl Philip och hans flickvän Sofia Hellqvist. De blev alla tre skjutsade tillsammans  i en av hovets mörka bilar. Madeleines pojkvän Chris O'Neill syntes inte åka med dem.

*Se bilder här- från IBL
(klicka uppe i adressfältet igen på IBLs sida om den inte visas så laddas den om)

Prins Carl Philip och Sofia på skärgårdsutflykt i Sandhamn.


Tidigare under dagen såg en privatperson Prins Carl Philip och Sofia ute i Sandhamn. De blev fotograferad när de satt på Sandhamns värdshus och åt lunch med goda vänner. Vännerna hade sitt några månader gamla barn med sig  som Carl Philip och Sofia var uppenbart förtjusta i. Carl Philip och Sofia såg ut att ha blivit barnvakter för en stund och Carl Philip höll barnet i sin famn där de satt i solen på värdshusets uteservering, medan Sofia tittade på. Senare sågs de promenera i hamnen med bebisen i en barnvagn som Carl Philip drog med en hand på vagnen och andra armen runt Sofias axlar.

*Se bilderna när Madeleine anländer till fredagens fest härRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...