torsdag 14 juni 2012

Albert och Charlene träffade tv-stjärnor på Monte Carlo TV festival

Den årliga tv-festivalen i Monte Carlo pågår mellan den 10-14 juni. I år är det den 52:a i ordningen och arrangörerna räknar med att över 300 journalister från hela världen bevakar arrangemanget. Festivalen hålls på Grimaldi Forum och Prins Albert är hedersordföranden. Man utser vinnare i en mängd klasser, och det hålls också mottagningar, visningar och festligheter.

Mängder av skådespelare från de olika tv-serierna finns på plats för att marknadsföra den senaste säsongen av just deras serie. Flera av skådespelarna från tv-såpan The Bold and the Beautiful (Glamour) fanns till exempel på plats, men även veteraner som Joan Collins som medverkade i serien Dynastin på 80-talet.

Eva Longoria från Desperate Housewives var en av stjärnorna som gästade Monaco under veckan. Under onsdagskvällen hölls ett cocktail party på det kungliga palatset i Monte Carlo där Prins Albert och Charlene närvarade. De fick träffa tv-stjärnorna och Eva Longoria twittrade en bild från träffen med Albert och Charlene.


Eva Longoria Twitter/ @EvaLongoria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...