onsdag 9 maj 2012

Chris O'Neill deltog i Prinsessan Madeleines Childhood-middag

Varje år anordnar World Childhood Foundation en galamiddag i New York för att samla in pengar till utsatta barn. I tisdags kväll hölls årets middag på Gotham Hall och kocken Marcus Samuelsson stod för menyn. Han var även en av gästerna tillsammans med en annan svensk-amerikan, filmstjärnan Malin Åkerman. En annan Hollywood-stjärna var Geena Davis som även deltog på onsdagens seminarium som gästtalare.

Drottning Silvia hade åkte till New York för att delta vid middagen tillsammans med Prinsessan Madeleine. Även Madeleines pojkvän Chris O'Neill hade blivit inbjuden och fanns med under kvällen. Han kom tillsammans med sin mamma Eva O'Neill.
Tidningen Expressen hade skickat sin kungareporter Johan T Lindwall till New York för att övervaka evenemanget. Han passade på att hälsa på Chris utanför festlokalen. Chris ville inte kommentera sin flickvän, men kände igen reportern Johan och sa att han följer det han skriver. Han avböjde artigt vidare kommentarer och skyndade in på festen.
Från hovets informationsavdelning säger man att Chris inbjudan är helt naturlig eftersom han bor ihop med Prinsessan Madeleine och de har ett liv tillsammans i New York.

Den senaste veckan har pojkvännen Chris fått umgås med flera ur Prinsessan Madeleines familj. Prins Carl Philip besökte New York i helgen och de gjorde även Madeleines bästa kompis Louise Gottlieb. Både i lördags och söndags sågs de alla fyra tillsammans i New York, både Madeleine, Chris, Carl Philip och Louise.  Två dagar senare anlände Drottning Silvia till New York och Chris får nu även umgås med sin blivande svärmor.

Expressen 9 maj 2012

Bilderna på Prinsessan Madeleine, Drottning Silvia och Chris O'Neill från tisdagens galamiddag finns här:

Se bilderna på Prinsessan Madeleine, Prins Carl Philip, Louise Gottlieb och Chris O'Neill i New York här:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...