torsdag 10 maj 2012

Prins William och Catherine på middag med Thirty Club i Mayfair

Hertiginnan Catherine var glamouröst elegant i en creme-färgad långklänning med hög slits när hon och maken Prins William gick på en middag på Claridge's hotel i Mayfair, London i tisdags kväll. För inbjudan stod Thirty Club och Prins William var inbjuden som gästtalare. Varje månad håller Thirty Club möte med middag för personer inom reklam och media och man bjuder in en gästtalare. Namnet Thirty Club kommer av att det var 30 grundare och medlemmar av klubben från 1905.

Prins William har blivit tillfrågad som gästtalare i nio år nu och i år tyckte han att det passade bra att tacka ja till inbjudan med tanke på Drottningens Diamant Jubileum och det faktum att han själv fyller 30 år om en månad.

Catherine följde med sin man som ett stöd och klänningen hon hade på sig tros komma från RM by Roland Mouret. De höga platåsandaletterna i silvermetallic på fötterna kommer ifrån Jimmy Choo. Catherine sågs senast använda dem på en galamiddag i Los Angeles förra året, då tillsammans med en klänning från Alexander McQueen.

Onsdagens brittiska tidningar hade Kate på framsidan


*Se bilderna på Kate och William här
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...