fredag 10 juni 2016

Hela den brittiska kungafamiljen på gudstjänst i St Paul's Cathedral


Drottning Elizabeths officiella födelsedag firades på fredagen med en tacksägelsegudstjänst i St Paul's Cathedral i London. Drottning Elizabeth och Prins Philip, som fyllde 95 år på fredagen, fanns på plats tillsammans med hela familjen.

Prins Charles och Hertiginnan Camilla, Prins Harry och Prins William och Hertiginnan Catherine deltog i gudstjänsten tillsammans med Prins Andrew, hans båda döttrar Prinsessan Beatrice och Prinsessan Eugenie, Prinsessan Anne, hennes make Timothy Laurence och hennes son Peter och dotter Zara med respektive, Prins Edward och Grevinnan Sophie med dottern Louise och sonen James samt drottningens syskonbarn, kusiner och kusinbarn. Allt som allt blev det över 50 medlemmar av den brittiska kungafamiljen som deltog vid firandet. Efter gudstjänsten hölls det en mottagning på Guildhall.

Gudstjänsten hålls varje år för att markera Drottning Elizabeth officiella födelsedag och infaller alltid dagen innan Trooping the Colour ceremonin. I år blir det extra festligt då Drottningen har fyllt 90 år.
Prins Andrew med döttrarna Prinsessan Eugenie och Prinsessan Beatrice.


Prinsessan Anne.


Peter och Autum Phillips, Zara och Mark Tindall.


Grevinnan Sophie, Lady Louise och James, Viscount Severn.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...