tisdag 21 juli 2015

Kungafamiljens semester på Öland


Den svenska kungafamiljen är samlade på Öland för några sommarveckor tillsammans på Sollidens slott. I torsdags sågs Kungen, Prins Carl Philip och Sofia på en båttur i Kalmarsund. De gick i land i Sandviks hamn norr om Borgholm. Prins Carl Philip och Sofia sågs där bland annat tillsammans med Sofias vänner, artisterna Molly Sandén och Danny Saucedo som sjöng på prinsparets bröllopsfest.

I lördags spelade Roxette på Fredriksskans i Kalmar och i publiken satt Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel tillsammans med Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia. I pausen passade de på att hälsa på gruppen Eskobar som varit förband åt Roxette. Efter konserten fick de även möjlighet att träffa Per och Marie i Roxette.

I söndags eftermiddag gav sig alla kungabarnen ut på en cykeltur in till Borgholm. Kronprinsessan Victoria hade Prinsessan Estelle bak i cykelbarnstolen och Prinsessan Madeleine cyklade med Prinsessan Leonore där bak. Även Chris O'Neill, Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia var med på utflykten. Gruppen cyklade från Sollidens slott längs Allvaret in till Borgholms centrum där de stannade vid Pressbyrån på torget och köpte glass innan de cyklade tillbaka igen.

Se bilder här:
Kronprinsessan Victoria på Roxettekonsert
Kungafamiljen på cykeltur till Borgholm

Foto: Eskobar/Facebook

Expressen 19 juli 2015Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...