fredag 12 juni 2015

Prins Carl Philip och Sofia höll fest på Skeppsholmen inför bröllopet


Prins Carl Philip och Sofia Hellqvists bröllopsfirande har inletts. Nu på fredagskvällen hålls det en privat middag och fest för familj, släkt och vänner. Runt 270 gäster är inbjudna och vid 17-tiden började de första gästerna att anlända till Kajplats 16 på Strandvägen där båten S/S Stockholm skulle ta dem ut till en hemlig festlokal. Båtfärden gick sedan till Skeppsholmen och den underjordiska konstutställningslokalen Bergrummet där festen hålls. Strax före klockan 20.00 på kvällen inleddes middagen som serverades av Roser Catering.

Vid 17.20 anlände det blivande brudparet hand i hand på röda mattan vid kajplatsen. Sofia var klädd i en figurnära ljusblå klänning med kort slits och ett litet släp från den libanesiske designern Zuhair Murad. Prins Carl Philip bar svart smoking och vit skjorta.

Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia fanns på plats. Drottningen hade för kvällen valt byxor och kavaj i grönt siden.

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel anlände tillsammans med de norska kungligheterna Kronprinsessan Mette-Marit, Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn. Prins Daniel eskorterade både Kronprinsessan Victoria och Kronprinsessa Mette-Marit. Kronprins Haakon anlände senare till festen.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill var inte med på båtfärden ut till Skeppsholmen. De anlände i stället med bil till festlokalen. Eftersom Prinsessan Madeleine är höggravid valde hon bort båtfärden.

Sofia Hellvist familj fanns också på plats. Hennes föräldrar Erik och Marie Hellqvist anlände bland de första gästerna. Sofias systrar Lina och Sara anlände tillsammans med sina respektive.

Kungens systrar är i Stockholm för bröllopsfestligheterna. Prinsessan Birgitta anlände till fredagens fest tillsammans med sin son Prins Hubertus von Hohenzollern och hans fru Ute Maria. Prinsessan Margaretha kom med sin dotter Sybilla von Dincklage.


Kronprinsessan Victoria i en grå, glittrig klänning från den brittiska designern Jenny Packham och Kronprinsessan Mette-Marit i en blommig klänning från den italienske designern Giambattista Valli.
Prinsessan Märtha Louise och maken Ari Behn.


Sofias föräldrar, Erik och Marie Hellqvist.


Sofias systrar, Sara och Lina Hellqvist med respektive.
Prinsessan Birgitta med sonen Hubertus och hans fru Ute Maria.


Prinsessan Margaretha med dottern Sybilla.


Prins Carl Philips kusin, Gustaf Magnuson och makan Vicky.


Kusinen Oscar Magnuson och makan Emma.


Kusinen Victor Magnusson, sambon Frida och Tord Magnusson.


Bettina Bernadotte med maken Philip Haug.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...