torsdag 1 januari 2015

Prinsessan Madeleine och Chris har lämnat New York för Stockholm


Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har nu bestämt sig för att bo i Stockholm. Tillsammans med dottern, Prinsessan Leonore, bor de nu i sin nyrenoverade lägenhet i Hovstallet på Östermalm. Detta kommer att vara deras bas framöver, meddelar hovet i ett pressmeddelande:
"Prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill har lämnat sin hyreslägenhet i New York. De har för avsikt att hitta ett nytt boende i Europa. Var är ännu ej bestämt och familjen har ingen brådska med detta beslut. I dagsläget är basen lägenheten i Stockholm".

Den tyska tidningen Bunte avslöjade häromdagen att Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills tvåa på Upper East Side på Manhattan i New York ligger ute för uthyrning genom flera mäklarbyråers annonser med inflytt den 1 januari.

I programmet "Året med kungafamiljen" som visas på SVT1 den 6 januari, berättar Prinsessan Madeleine att familjen kommer att flytta till Europa inom en snar framtid för att komma närmare både hennes och Chris familjer. Det har tidigare spekulerats i att prinsessparet kommer att flytta till London och Chris sägs redan ha skaffat en liten lägenhet där, därifrån han kan jobba, men just nu bor paret på obestämd tid i Stockholm.


Via sin Facebooksida önskar Prinsessan Madeleine 'Gott nytt år' med en vinterbild av Prinsessan Leonore och maken Chris på promenad: "Önskar alla ett Gott Nytt År fullt av kärlek och lycka".

Hovstallet i Stockholm. Numera har Prinsessan Madeleine, Chris och Prinsessan Leonore sin bostad här.

Foto: kungahuset.se, Prinsessan Madeleine/Facebook, Wikipedia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...