fredag 2 januari 2015

Grevinnan Sophie av Wessex i intervju med Harper's Bazaar inför 50-årsdagen


Grevinnan Sophie av Wessex fyller 50 år den 20 januari. Inför födelsedagen har den brittiska tidningen Harper's Bazaar fått en intervju med henne.

Sophie är i sin roll som medlem av den brittiska kungafamiljen, beskyddare för mer än 70 välgörenhetsorganisationer och representerar Drottning Elizabeth både hemma och i utlandet. Hon har ibland beskrivits som Drottningens favorit i kungafamiljen.

1993 träffade Sophie Rhys-Jones drottning Elizabeths yngste son, Prins Edward. De gifte sig i St. George's Chapel på Windsor Castle 1999. 2003 föddes dottern Louise och 2009 sonen James. Familjen bor på egendomen Bagshot Park i Surrey.

I intervjun med tidningen Harper's Bazaar berättar grevinnan Sophie om vad Drottningen har lärt henne; lojalitet, pliktmedveten och att fortsätta oavsett vad som händer. "Det spelar ingen roll hur trött du är, fortsätt". Hon har också fått lära sig konsten att prata med människor så att de känner sig sedda. "Drottningen är bra på att få varje person hon möter att känna sig speciell". Sophie har fått lära sig konsten att prata meningsfullt. "Det är svårt att få människor att känna att konversationen du hade med dem var värdefull".

Drottningen skulle aldrig svika någon, säger grevinnan Sophie. Är det något som hon har fått lära sig av den brittiska drottningen så är det betydelsen av plikt.

Inför intervjun har grevinnan Sophie även fotograferats av Henry Bourne i sitt hem Bagshot Park i Surrey. Intervjun med Sophie finns i tidningens februarinummer som kommer ut idag den 2 januari.





Ett foto publicerat av Harper's Bazaar UK (@bazaaruk)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...