onsdag 4 juni 2014

Prinsessan Madeleine på promenad med Prinsessan Leonore

Expressen 4 juni 2014
Prinsessan Madeleine är tillbaka i Stockholm med familjen inför Prinsessan Leonores dop. Redan på måndagseftermiddagen blev det en tur med barnvagnen, den första med Prinsessan Leonore på Stockholms gator. Prinsessan Madeleine sågs lämna sin lägenhet i Hovstallet på Östermalm klädd i brun jacka, jeans, vita Converse och keps. Under dagen sågs även Chris ute för att rasta hunden Zorro.

På tisdagen sågs åter Prinsessan Madeleine ute med vagnen. Den här gången i sällskap med Chris och hunden Zorro. Tillsammans tog de en timmes promenad ner mot Strandvägen och Djurgården.

Den sista planeringen inför dopet på söndag är i full gång. Dopceremonin börjar klockan 12.00 i slottskyrkan på Drottningholm. Hela dopet kommer att tv-sändas av SVT.
Prinsessan Leonore kommer att ha sex faddrar, vilka är än så länge en hemlighet. Efter dopet hålls det en mottagning på Drottningholms slott för de 160 gästerna. Därefter blir det en privat lunch för 100 gäster. Hovtraktören Stefano Catenacci står för lunchmenyn.

Se bilder från Prinsessan Madeleines banvagnspromenad med Prinsessan Leonore här: kuvakauppa.lehtikuva.fi/

Hovstallet. Foto:Wikipedia

Foto: kungahuset.se


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...