tisdag 3 juni 2014

Prinsessan Leonores första besök i Sverige- Prinsessan Madeleine på plats inför dopet

Expressen 3 juni 2014

Prinsessan Madeleine och hennes familj är nu i Sverige. På måndagseftermiddagen lämnade de sin lägenhet i New York för att flyga till Stockholm. Vid 7-tiden på morgonen landade de på Arlanda flygplats och blev eskorterade av Säpo och personal från hovet till de väntande bilarna. Prinsessan Madeleine bar Prinsessan Leonore i en babylift och Chris kom några steg bakom och hade hand om hunden Zorro.

Från flygplatsen åkte sedan Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och Prinsessan Leonore till sin lägenhet vid Hovstallet. Någon timme senare fick de besök där av Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia som var förväntansfulla över att få träffa sitt lilla barnbarn igen. Tre månader har gått sedan kungaparet besökte New York för att se den då nyfödda Leonore.

Det är första gången som Prinsessan Leonore besöker Sverige. Hon föddes i New York den 20 februari i år och den 8 juni kommer hon att döpas i slottskyrkan på Drottningholm. Förmodligen kommer Prinsessan Madeleine och Prinsessan Leonore att stanna i Sverige över sommaren för att semestra i Stockholm och på Sollidens slott på Öland. Chris O'Neill kan sköta sina affärer på distans, men även flyga några turer mellan Sverige och New York.

Se bilder här: royaldish.com

Kvällsposten 3 juni 2014
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...