tisdag 17 juni 2014

Brittiska kungafamiljen på årets Royal Ascot


Hästkapplöpningen Royal Ascot är ett viktigt evenemang i den engelska societeten i juni varje år. Royal Ascot är inte bara känt för kapplöpningen, utan minst lika mycket för kläderna och de fantasifulla hattar som damerna bär. (Se flera av Ascot-hattarna här)

Årets Royal Ascot gick av stapeln på tisdagen och gästades av Drottning Elizabeth, Prins Philip och flera medlemmar av den brittiska kungafamiljen. Ingen av Drottningens hästar startade under tisdagen, men kommer att tävla under veckan. Prins Charles och Camilla var på plats tillsammans med Prins Andrew, Prins Harry, Prinsessan Anne, Grevinnan Sophie, Prinsessorna Beatrice och Eugenie samt Zara Phillips med maken Mike Tindall.

Dubais Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, är intresserad av hästar och är ägare till flera tävlingshästar. Han syns ofta på de stora hästkapplöpningstävlingarna. På tisdagens Royal Ascot var han på plats tillsammans med sin fru, Prinsessan Haya bint Al Hussein av Jordanien.Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum med sin fru, Prinsessan Haya bint Al Hussein.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...