torsdag 21 februari 2013

Prinsessan Madeleine berättar om sina senaste uppdrag

Prinsessan Madeleine är flitig med att uppdatera sin offentliga Facebook-sida. Där berättar hon om de jobbuppdrag hon har varit ute på, men det kan även handla om en promenad som hon har varit ute på i helgen.


Fredagen den 15 februari besökte Prinsessan Madeleine skolan Baruch High School tillsammans med organisationen Peer Health Exchange.

Peer Health Exchange arbetar för att ge ungdomar kunskaper och färdigheter för att kunna ta hälsosamma beslut. De utbildar collegestudenter i hälsokunskap så att det kan lära ut på High Schools som saknar hälsoundervisning.


Den 15 februari var Prinsessan Madeleine även på konsert med Kungliga Filharmonikerna i Carnegie Hall i New York. Även fästmannen Chris O'Neill följde med Madeleine på konserten den här kvällen, men han höll sig i bakgrunden.
Prinsessan Madeleine tackade kvällens musiker via sin Facebooksida: "Tack Ray Chen, Elin Rombo, Sakari Oramo och Kungliga Filharmonikerna för en underbar föreställning!"



På torsdagen den 21 februari berättade Prinsessan Madeleine om dagens möte: "Den här morgonen hade jag ett möte med The Earth Institute på Low Library of Columbia University. Imponerande!" Hon visar en bild från universitetsbibliotekets pampiga stentrappa som leder upp till entrén.

En naturbild. Prinsessan Madeleine skriver: "Där snön möter havet. Bilden togs den här helgen."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...