tisdag 30 oktober 2012

Prinsessan Madeleines ex-pojkvän Jonas Bergström har också förlovat sig- nu är det bekräftat

GT/Expressen den 27 oktober 2012

Nu är det bekräftat att även Prinsessan Madeleines ex-pojkvän Jonas Bergström har förlovat sig med sin flickvän Stephanie af Klercker. I lördags skrev tidningen Expressen om nyheten och berättade att Jonas hade friat till Stephanie bara ett par veckor efter Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills förlovning, som ska ha varit känd i kompiskretsen. På så vis har Joans vetat om den och då passat på att fria till Stephanie som dessutom är Prinsessan Madeleines tidigare bästis. När Expressen kontaktade Stephanies mamma ville hon inte bekräfta någon förlovning utan sa att hon inte kände till något om det.

Nu bekräftar Stephanie af Klercker själv till Svensk Damtidning att hon och Jonas har förlovat sig. Hon säger att de är oerhört glada och att förlovningen skedde för ett par veckor sedan.
Det verkar som att Prinsessan Madeleine och ex-pojkvännen Jonas har förlovat sig på varsitt håll nästan samtidigt. En slump eller planerat, det vet man inte. Nu återstår det att se om de båda paren även kommer att gifta sig ungefär samtidigt. Prinsessan Madeleine har sagt att hennes och Chris bröllop kommer att ske till sommaren.

Expressen den 27 oktober 2012.


Expressen Extra
Samma dag som den brutna förlovningen med Jonas Bergström blev känd i april 2010, tog Prinsessan Madeleine flyget till New York. Där har hon sedan stannat och skaffat sig ett nytt liv. Hon började arbeta på Childhoods New York-kontor och hon fann kärleken på nytt i finansmannen Chris O'Neill. Den tråkiga historien med Jonas Bergström vill hon lämna bakom sig och nu börjar ett nytt kapitel i hennes liv. Hon har inga planer på att flytta tillbaka till Sverige, hennes liv finns nu i New York.

Läs mer om Prinsessan Madeleines förlovning här
Läs mer om Jonas Bergströms förlovning här
Läs om Prinsessan Madeleines födelsedagsfirande med Stephanie af Klercker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...