tisdag 30 oktober 2012

Charlotte Casiraghi på omslaget av Royauté


Den franska tidningen Royauté har Monacos Charlotte Casiraghi på omslaget av sitt senaste nummer och kallar henne 'Mode prinsessan'.

Charlotte sitter ofta på första parkett när det är dags för modevisningar i Paris eller Milano. Senast sågs hon på Guccis visning av vår/sommar-kollektionen 2013 som hölls i Milano i mitten av september. Gucci är även märket som sponsrar Charlotte i hennes hästsport. Charlotte är också Guccis modell i deras reklamkampanj 'Gucci Forever'.

När juvelerarfirman Cartier öppnade utställningen El Arte de Cartier på Museum Thyssen Bornemisza i Madrid nyligen, fanns Charlotte på plats och visade upp ett av deras armband. Hon deltog också vid Cartiers galamiddag.

I tidningen 'Self Service', berättar Charlotte om sig själv och sin passion för hästar. Senast tävlade hon med sin häst i Global Champions Tour Masters i Wien.
Charlotte säger i intervjun att hon inte ser sig själv som en prinsessa. "Det är därför jag alltid känner mig lite obekväm eftersom jag ändå är en del av en kungafamilj". Hon berättar också att hon gillar att läsa och att hon kan vara en riktig bokmal. En av hennes favoritböcker är den historiska klassikern Le Rouge et le Noir (Rött och svart) av Henri Beyle Stendhal.

Se bilder på Charlotte Casiraghi här:
*Bilder- Charlotte Casiraghi på Guccis visning i Milano
*Bilder- Charlotte tävlar i Global Champions i Wien
*Charlotte på Cartiers utställning i Madrid - Hello.com
*Charlotte lämnar sitt hotell i Madrid- Zimbio
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...