onsdag 5 december 2012

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på Svenskamerikanska handelskammarens jullunch i New York


Prinsessan Madeleine deltog på tisdagen vid Svenskamerikanska handelskammarens jullunch i New York. Vid sin sida hade Madeleine fästmannen Chris O'Neill som följde med på jullunchen som hölls på Pierre Hotel i Midtown Manhattan.

I helgen sågs Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill ute på en shoppingtur i Soho i New York. Madeleine hade på sig ett par jeans, grå stickad långtröja, svart jacka med pälskant och ett par solglasögon. Även Chris hade ett par solglasögon, i övrigt ett par jeans, svart dunväst och en cigarett i handen.

Paret följs ofta av fotografer som tar kort på dem när de är ute på promenad, shoppar eller gör ärenden i staden. Ibland kan de bli lite väl efterhängsna och helt enkelt för mycket. För ett tag sedan fick Chris nog av fotograferna som hängde efter dem när han och Madeleine var ute på promenad med hunden Zorro. Han gav dem helt enkelt fingret, vilket kanske inte var så snyggt för någon som snart ska gifta in sig i kungahuset.
Svensk Damtidning har en bild från denna händelse på sitt omslag den här veckan.


På måndag, den 10 december, hålls Nobelfesten och Prinsessan Madeleine kommer till Sverige för att delta.
I år skulle det ha kunnat bli Chris O'Neills första Nobelfest, han har fått en inbjudan men tackat nej. Tanken var först att han skulle komma och han hade tackat jag, men sedan kom jobbet emellan och nu får Prinsessan Madeleine gå själv.

Se bilder på Prinsessan Madeleine och Chris här:
* Madeleine och Chris på shoppingtur
* Chris räcker långfinger- Bild.de
* Madeleine och Chris anländer till jullunchen- ANP Foto
*Madeleine anländer till lunchen- Pure People
*Fler bilder- APA PictureDesk


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...