tisdag 4 december 2012

Prins William besöker gravida frun Kate på sjukhuset

Daily Mail 4 december 2012. "En nations glädje, en makes nerver".
Igår kom nyheten som många har väntat på, att Hertiginna Catherine är gravid. Efter att ha drabbats av akut illamående blev hon på måndagseftermiddagen inlagd på sjukhus med dropp för att få näring och förhindra uttorkning. Prins William körde själv Kate till King Edward VII-sjukhuset i centrala London och stannade sedan till åtta-tiden på kvällen. Vid halv tolv-tiden på tisdagsförmiddagen var han tillbaka igen för att besöka Kate.

Paret hade inte planerat att berätta nyheten om graviditeten så tidigt för varken familjen eller allmänheten, men i och med att Kate togs in på sjukhus så var det svårt att bevara hemligheten. Fram tills i måndags visste inte ens Drottning Elizabeth att ett nytt barnbarnsbarn var på väg. Kates föräldrar däremot hade fått veta nyheten i helgen då paret var på besök hos dem i Bucklebury.
Kates föräldrar Carole och Michael Middleton förväntas också dyka upp på sjukhuset för att besöka sin dotter. Även Kates syster Pippa Middleton passar nog på att göra ett besök.

*Se bilder på Prins William här- lehtikuva.fi
*Se mer i DailyMail
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...