onsdag 26 december 2012

Prinsessan Ingrid Alexandra deltog i norskt julprogram med pappa Haakon

@Kronprinsparet/Twitter
Prinsessan Ingrid Alexandra av Norge har gjort sitt första tv-framträdande. På julafton visades "Julemorgen" i norsk tv där prinsessan deltog. Hon svarade på frågor om sitt liv som prinsessa och om julen. Programmet spelades in på torsdagseftermiddagen innan jul och Ingrid Alexandra hade pappa Kronprins Haakon med sig. Det var först tänkt att Kronprinsessan Mette-Marit skulle ha deltagit tillsammans med sin dotter, men hon fick ställa in på grund av sjukdom och istället blev det Haakon som deltog.

På frågan om hur det är att vara en prinsessa svarade Ingrid: "Ibland är det kul, ibland är det tråkigt. Vad jag tycker är riktigt tråkigt, är att ta bilder. När man sitter och sitter och sitter och inte tar den perfekta bilden. Och så klarar Magnus, min lillebror, inte att sitta stilla."

Prinsessan och pappa Haakon berättade om sina jultraditioner och julförberedelser hemma på Skaugum. Ingrid Alexandra berättade att de brukar ha en hemmagjord kalender. Det tråkigaste hon brukar få i den är strumpor och halsdukar, sånt som man ska ha ute som prinsessan beskrev det. Men hon kommer också ihåg att hon har fått roliga saker som Kinderägg.

Se mer här:
VG.no- Ingrid Alexandra (8) om den kjedeligste kalendergaven
TV2.no- Prinsesse Ingrid Alexandra: – Kjedeliiiig!
Side2.no - Når man sitter og sitter og sitter!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...