onsdag 21 mars 2012

Prinsessan Madeleine och Chris på ny skidsemester i Verbier

Bilder från Kvällsposten, Expressen, GT, 19 mars 2012.

I måndagens Expressen kunde man läsa att Prinsessan Madeleine har åkt på skidsemester till Verbier i Schweiz. Vid nyår sågs Prinsessan Madeleine och pojkvännen Chris senast semestra i Verbier och nu är de tillbaka igen för en ny skidsemester. Den här gången är de inte ensamma. Prins Carl Philip var med och sågs på väg upp mot toppen av backen i en skidlift tillsammans med sin syster Madeleine. Syskonen fotograferas tillsammans i backen av en kompis. Även Madeleines vänner Louise Gottlieb och Andrea Engsäll fanns med och sågs tillsammans med Madeleine och Chris.

Prinsessan Madeleine reste med flyg från Stockholm till München i fredags, rapporterar den finske tv-reportern Jethro Rostedt som vad med på samma flyg som Madeleine. Hon flög i business class, säger han. Prinsessan Madeleine åkte sedan vidare till Verbier. Pojkvännen Chris O'Neill flög från New York i helgen för att möta upp med sin flickvän i Verbier.

Prins Carl Philip åkte på tisdagen vidare till Bryssel i Belgien där han ska närvara vid kock-VM, Bocuse d'Or 2012, under tisdagen och onsdagen.

Bilderna i Expressen här
Skidbild på Prinsessan Madeleine

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...