lördag 29 december 2012

Prins William och Kate har nu anslutit sig till julfirandet på Sandringham

William och Kate på Hello för någon vecka sedan.

Prins William och Hertiginnan Catherine har nu firat jul med den övriga brittiska kungafamiljen på Sandringham, skriver tidningen Daily Mail. Under juldagarna har de befunnit sig i Bucklebury hos Kates familj.

William och Kate anlände till Sandringham tidigt på annandagen precis i tid för Prins Philips årliga fasanjakt. Prins William deltog sedan med sin farfar och andra släktingar vid jakten medan Kate valde att stanna inomhus med bland annat Drottning Elizabeth. De anslöt sig senare till jaktlaget när det var dags för lunch på Wood Farm, en liten stuga på området.

Andra familjemedlemmar som deltog under annandagens jakt var Prins Edward och hans fru Sophie, Prins Andrew och hans döttrar Prinsessorna Beatrice och Eugenie samt Prins Charles.
Prins Charles fru Camilla, som har två barn och fem små barnbarn, tillbringade troligtvis lite tid med dem i sitt hem i Wiltshire.

Källor till Daily Mail säger att William och Kate övernattade på Sandringham House efter jakten och att de troligen kommer att stanna kvar där några dagar till innan de förväntas flyga till Skottland för att fira nyår. Prins Charles har en privat egendom, Birkhall, i the Highlands, Skottland där familjen har som tradition att fira nyår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...