måndag 17 december 2012

Kate tillbaka igen, delade ut BBC Sports Personality of the Year

The Daily Telegraph 17 december 2012.
Kate har haft ett par tuffa veckor bakom sig efter att ha drabbats av svårt illamående i samband med sin graviditet. I början av december låg hon inlagd på King Edwards sjukhus under några dagar för att få näring med dropp. Hon har inte deltagit i några officiella uppdrag sedan hon lämnade sjukhuset den 6 december utan har ordinerats vila. Prins William har fått utföra uppdragen på egen hand, senast närvarade han vid premiären av filmen The Hobbit. Om sin hustrus illamående har han sagt: "Jag vet inte varför de kallar det morgon illamående, de borde kalla det hela dagen och hela natten illamående." 

Nu mår Kate något bättre och på söndagen deltog hon vid utdelningen av priset "Årets Sportpersonlighet", BBC Sports Personality of the Year som hölls i London. Hon deltog dock inte under hela prisutdelningen utan 45 minuter av den flera timmar långa showen.

Under sommarens Olympiad i London var Hertiginnan Catherine, Kate, ambassadör för det brittiska OS-laget tillsammans med Prins William och Prins Harry. Eftersom Prins William åkt tillbaka till sitt arbete som räddningspilot i Wales och Prins Harry befinner sig på militärt uppdrag i Afghanistan, så var Kate den enda kvar att representera.

Kate var för kvällen klädd i en lång, grön klänning med slits från Alexander McQueen. Hon presenterade priset BBC's Sports Personality of the Year som gick till cyklisten Bradley Wiggins. På andra plats kom  Jessica Ennis som tävlar i sjukamp, även hon fick ta emot ett pris av Kate. Vid sin sida hade Kate en annan presentatör, nämligen David Beckham.

Paul Harrison, SkyNews/Twitter

Från Paul Harrison, SkyNews/Twitter
Kate delade ut pris till cyklisten Bradley Wiggins som har segrat i Tour de France och vunnit OS-guld i London 2012.

Från Paul Harrison, SkyNews/Twitter
Här pratar Kate med Jessica Ennis som tävlat i sjukamp, heptathlete, och vann OS-guld i London i år.

Kate var för kvällen klädd i en grön variant av denna klänning från Alexander McQueen. Den kostar 2520  pund, ca 26 500 svenska kronor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...