fredag 16 november 2012

Prinsessan Madeleine och Kronprinsessan Victoria i veckans tidningar.

Tidningen S berättar denna vecka om Prinsessan Estelles första solsemester. Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel var härom veckan på semester med lilla Estelle i Marbella på den spanska solkusten. Så mycket sol var det däremot inte, utan bilderna visade snarare Prins Daniel med paraply och Prinsessan Estelles i sin vagn där regnskyddet var uppdraget.

I veckan har också Chris O'Neill besvarat anklagelserna om att hans investmentbolag Noster Capital skulle skattefiffla. I en presskommentar meddelar han genom sin advokat att bolaget följer de skatteregler som finns i USA. Han meddelar också att hans bolag kommer att avstå ifrån att investera i svenska bolag.

Veckans Se och Hör visar en bild på Kronprinsessan Victoria från semestern i Marbella. Rubriken lyder "Estelle får en lillebror". Man har lyckats hitta en bild där det ser ut som att Victoria har lite mage. Dessutom tror man sig veta att det blir en pojke. Inte dåligt.

Svensk Damtidning var med i New York då Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill deltog i sitt första offentliga uppdrag tillsammans som förlovade. Prinsessan Madeleine delade ut ett pris i Raoul Wallenbergs namn och sedan följde en galamiddag. Prinsessan Madeleines ring med en stor diamant tippas vara värd en miljon. Se en förstoring på ringen nedan:

Från Prinsessan Madeleines förlovningsbild. Foto: Kungahuset.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...