fredag 23 november 2012

Kates barndomsvän berättar om en "glad nyhet"

"Hennes äldsta vän avslöjar, Kate är gravid". "Vad hennes närmaste kompisar vet..." ,
 skriver den australienska tidningen New Idea.

Det är inte första gången som tidningarna spekulerar i om Kate är gravid. Senast i raden är den australienska tidningen New Idea. I en artikel skriver de att Kates barndomsvän och gamla skolkamrat Jessica Hays har berättat för dem att Kate har "underbara, glada nyheter att berätta" inom den närmaste månaden. Hon säger också att William och Kate är fokuserade på att bilda familj och att de planerar att göra ett uttalande i december.

Kate och Jessica känner varandra från skoltiden då de var i 14-års åldern och delade rum på skolan. Jessica Hay var också bjuden till Kate och Williams bröllop och har tidigare gjort uttalanden om paret som har visat sig stämma. Hon berättade för en tidning 2010 att Kate i ett telefonsamtal hade avslöjat för henne om förlovningen med Prins William och att de skulle gifta sig året efter, vilket sedan stämde.

Den amerikanska tidningen US Weekly berättar också om barndomskompisens nyhet i sitt senaste nummer. "Will och Kate berättar för vänner att de ska förvänta sig goda nyheter inför det nya året. Nu förbereder de ett nytt hem för sin växande familj", skriver tidningen på sitt omslag. Hemmet de syftar på är den nyrenoverad våningen i Kensington Palace i London där paret snart flyttar in.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...