måndag 16 juli 2012

Victoria och Daniel på konsert i Borgholms slottsruin

Expressen 16 juli 2012

Det blev musikunderhållning två kvällar i rad för Kronprinsessan Victoria och hennes syskon. I lördags kväll firades Victoriadagen på Borgholms idrottsplats och hela kungafamiljen satt i publiken och fick se bland annat Loreen, Agnes och Danny uppträda.

På söndagskvällen uppträdde Lars Winnerbäck i Borgholms slottsruin och de unga kungliga var samlade där för att se konserten. Nu var även Sofia Hellqvist och Chris O'Neill med. Uppe i ett av fönstervalven stod Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel, Prins Carl Philip, Sofia Hellqvist, Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill. Alla de tre paren var samlade och hade roligt tillsammans. De såg ut att ha en riktig festkväll och pratade, skrattade och klappade med i låtarna. Chris O'Neill sågs med ett glas vitt vin i handen och stämningen var hög. Victoria och Daniel såg lika kära ut som vanligt och höll om varandra och Daniel fick ibland en puss på kinden. Även Madeleine och Chris och Carl Philip och Sofia kramades.
"Kungabarnens kärleksbevis", "Beviset på två nya kungliga bröllop", skriver tidningen Expressen idag och har bilder från konserten.

Kungafamiljen har befunnit sig i sommarbostaden på Öland sedan förra veckan. I år har alla kungabarnen sina respektive med sig. Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har setts jogga i området runt Solliden och Prinsessan Madeleine och pojkvännen Chris O'Neill har promenerat med hunden Zorro på Alvaret. I torsdags sågs även Chris i Borgholms centrum där han handlade på Apoteket.

*Se bilder från konserten i Borgholm här- lehtikuva.fi
*Se alla bilderna här- APA Picture Desk
*Bilder- Chris handlar i Borgholm- lehtikuva.fi


Borgholms slottsruin. Foto: Wikipedia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...