tisdag 17 juli 2012

Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo firade med förlovningsfest på Franska Rivieran

"Drömhögtid för Caroline"- Frau im Spiegel juli 2012
Prinsessan Caroline son Andrea Casiraghi är nyförlovad med flickvännen Tatiana Santo Domingo. Nästa år blir det bröllop i Monaco. I helgen firades förlovningen med en fest för syskon och vänner.

Saint-Jean-Cap-Ferrat. Foto:Heinrich Kerschbaumer/Wikipedia

Partyt började ute till havs vid Franska Rivieran ombord på Prinsessan Carolines lyxjakt Pacha III som hade lämnat Monaco på söndagsmorgonen. Det nyförlovade paret och några av gästerna åkte sedan med en mindre båt in till den exklusiva byn Saint-Jean-Cap-Ferrat där de hade hyrt en lyxvilla uppe på en höjd. Andreas yngsta syster, 13-åriga Alexandra av Hannover, var också med i båten. Mamma Caroline och systern Charlotte Casiraghi anlände till villan i bil vid tre-tiden på eftermiddagen. Även brodern Pierre Casiraghi sågs festa på lyxvillan terrass där stora färgglada ballonger var uppsatta. Förlovningspartyt höll på hela natten med ett fyrverkeri vid midnatt.
Temat på festen verkade vara storblommigt och lustiga hattar. Festgänget hade klätt sig i sommarkläder, damerna i storblommiga sommarklänningar och stråhattar med blommor på och herrarna i vita sommarkostymer och hatt med mönstrade slipsar. På Tatianas vänstra ringfinger glimrade en stor förlovningsring.

Se bilder från festen här:
Bilder- lehtikuva.fi
Bilder- Zimbio
Bilder- cotilleando.com
"Bröllop i Monaco 2013- stor lycka för Caroline"/ Point de vue
I måndags var Prinsessan Caroline tillbaka i Monaco. Hon deltog tillsammans med modeskaparen Karl Lagerfeld vid öppnandet av en ny Chanelbutik för smycken i Monte Carlo. Prinsessan Caroline var passande nog klädd från topp till tå i kläder och väska från Chanel där vännen Karl Lagerfeld är chefsdesigner.

*Se bilderna på Prinsessan Caroline och Karl Lagerfeld här- Daylife
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...