lördag 14 juli 2012

Kronprinsessan Victoria fyller 35 år idag

Foto: kungahuset.se

Grattis till Kronprinsessan Victoria som idag fyller 35 år!
Victoria firar sin födelsedag på Öland där nu hela familjen är samlad. Klockan 14.00 kommer Kronprinsessan Victoria ut från Sollidens slott för att ta emot gratulationer från alla de som har samlats framför slottet för att gratulera henne. Prins Daniel kommer att vara vid Victorias sida och i år kommer även Prinsessan Estelle att vara med på Solliden om det inte blir för dåligt väder.

Förra året var det regn hela dagen och Victoria och Daniel fick använda stora paraplyer. Under firandet av Victoriadagen på kvällen regnade det fortfarande och kungafamiljen fick skydda sig från regnet med svarat sopsäckar. Inte heller i år är det något vidare väder, men mer mulet med regnskurar. Förhoppningsvis kan det hålla uppe under firandet.

I år  kommer Prinsessan Estelle att få vara med mamma Victoria när hon tar emot gratulanter på Solliden. Foto: kungahuset.se
Aftonbladet 15 juli 2011.
Vid förra årets firande fick kungafamiljen skydda sig mot regnet med svarat sopsäckar när det tittade på underhållningen under Victoriadagen i Borgholm. Kungen tog sin sopsäck över huvudet och tillverkade en regncape. Förhoppningsvis kan kungafamiljen få riktiga regncaper detta året om det behövs.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...