söndag 10 juni 2012

Prinsessan Madeleine fyller 30 år idag- firade med familjen på Drottningholm

Foto.kungahuset.se

Idag fyller Prinsessan Madeleien 30 år. Hon föddes den 10 juni 1982 på Drottningholms slott och är förutom prinsessa, hertiginna av Hälsingland och Gästrikland.
Något officiellt firande av 30-årsdagen har inte Prinsessan Madeleine velat ha. Hovet hänvisar till sin Facebooksida om man vill gratulera henne. På söndagskvällen har över 3300 personer skickat en gratulationshälsning till Prinsessan Madeleine via Facebook och nästan 11 000 personer har gillat inlägget.

Prinsessan Madeleine har varit tillbaka i Stockholm sedan förra helgen. Måndagen den 4 juni deltog hon i välgörenhetsmiddagen för Min Stora Dag på som hölls på Münchenbryggeriet. Onsdagen den 6 juni deltog hon vid nationaldagsfirandet. Först vid Öppet slott på kungliga slottet i Stockholm då hon öppnade upp slottets portar tillsammans med Prins Carl Philip och på kvällen vid nationaldagsfirandet på Skansen med den övriga kungafamiljen.
Prinsessan Madeleine kommer att stanna kvar i Stockholm några dagar till innan hon återvänder till New York. På tisdag deltar hon tillsammans med Drottning Silvia vid ett styrelsesammanträde för World Childhood Foundation som hålls på Kungliga slottet.

Under veckan i Stockholm har Prinsessan Madeleine hunnit fira sin födelsedag flera gånger. I torsdags höll Madeleine och kompisen Louise Gottlieb en födelsedagslunch för ett stort antal väninnor på Villa Källhagen på Djurgården. På fredagskvällen hade de ordnat en fest för de närmaste vännerna i Louises föräldrars lägenhet på Strandvägen.

Foto: kungahuset/Gomer Swahn

Prinsessan Madeleine firade födelsedagen på Drottningholm


På söndagen blev det dags att fira med familjen ute på Drottningholms slott. Tidningen Aftonbladet skriver att Prinsessan Madeleine och pojkvännen Chris anlände tillsammans vid 14-tiden i en mörk Volvo som kördes av Chris. Redan två timmar senare sågs Drottning Silvia lämna Drottningholm och strax före fem åkte Chris iväg själv i en bil med chaufför. Något senare körde Prinsessan Madeleine iväg hem i Volvobilen.  Prinsessan Madeleine åker som tidigast tillbaka till New York efter Childhoods styrelsemöte som hålls på tisdag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...