lördag 9 juni 2012

Prins Philip fick besök på sjukhuset av William och Harry

-Daily Mail
På fredagseftermiddagen besökte prinsarna William och Harry sin farfar Prins Philip på sjukhuset. De tittade in på ett kort besök strax innan fem-tiden och stannade i 20 minuter innan de åkte iväg igen i en silverfärgad Range Rover. Båda prinsarna var liknande klädda i v-ringade tröjor med skjorta under.
Prins William är tillfälligt ledig från sin tjänst på RAF Search and Rescue och Prins Harry har tillbringat den senaste veckan i Wattisham i Suffolk där han har tränat inför sin utlandstjänstgöring.

Buckingham Palace meddelade idag att Prins Philip kommer att få stanna på sjukhuset ytterligare några dagar. Detta kan betyda att han inte kommer hem till sin 91-årsdag som är på söndag. Prins Philip har varit inlagd på sjukhuset King Edward VII Hospital sedan i måndags där han behandlas för en urinvägsinfektion.

På tisdag håller Drottning Elizabeth en trädgårdsfest i Sandringham med anledning av sitt diamantjubileum och man hoppas att Prins Philip kan vara med då. Man hoppas också att han kan vara med Drottningen på onsdag när hon besöker East Midlands under två dagar.

Prins Philip har tidigare i veckan fått besök av Drottning Elizabeth, Prins Andrew, Prins Edward och Sophie och deras barn Louise och James.

*Se bilder i Daily Mail
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...