lördag 9 juni 2012

Prinsessan Madeleine fyller 30 år- firade med väninnorna på Djurgården

Foto:kungahuset.se

På söndag fyller Prinsessan Madeleine 30-år. Födelsedagen firar hon privat med familjen på Drottningholms slott. Pojkvännen Chris O'Neill är inbjuden och flyger till Stockholm för att delta i firandet.

Det blir inget officiellt firande av Prinsessan Madeleines födelsedag, uppger hovet. När Kronprinsessan Victoria och Prins Carl Philip fyllde 30 år, höll de båda officiella firanden på inre borggården på Stockholms slott. Prinsessan Madeleine har själv bestämt att hon inte vill fira sin födelsedag så.

Prinsessan Madeleine har däremot redan haft en fest för sina väninnor, skriver tidningen Expressen. Tillsammans med bästa kompisen Louise Gottlieb ordnade hon en lunchbjudning i torsdags. Prinsessan Madeleine och Louise Gottlieb har varit vänner sedan de var små, gått i skolan tillsammans, tagit studenten och bott i London. De har också ofta firat sina födelsedagar ihop eftersom Louise fyller år den 1 juni, bara en vecka innan Madeleine som är född den 10 juni. När de fyllde 18 år firade de med en stor middagsfest på Drottningholms slott. När de fyllde 25 år ordnade de en fest för familj och vänner på Ulriksdals slott.

I torsdags var det alltså dags igen för en gemensam födelsedagsfest. Den här gången hade de bjudit in 45 väninnor på en lunch på Villa Källhagen ute på Djurgården. Klockan 13.00 började festen och vännerna samlades ute på gräsmattan i restaurangens trädgård för att skåla i champagne innan de gick upp på terrassen och fortsatte sitt mingel. När champagnen var urdrucken bjöds de in på en trerätters lunch. Tal hölls och man sjöng och hurrade för Madeleine och Louise.

Expressen 7 juni 2012

Bland gästerna på födelsedagsfesten fanns bland annat de gemensamma väninnorna Nathalie Rosta, Veronica Arp, Tin Tin Rosén och Bathina Philipson. En av gästerna var även Prins Carl Philips exflickvän Emma Pernald som är en nära vän till Prinsessan Madeleine. Emma är numera nyförlovad med pojkvännen Tomas Jonson och väntar dessutom barn till hösten. Prins Carl Philips nya flickvän Sofia Hellqvist var däremot inte inbjuden till födelsedagsfirandet. Hon tillhör inte Madeleines tjejgäng och tidigare har Madeleines och Sofias relation ansetts vara frostig.
En annan gäst med en något frostig relation till Prinsessan Madeleine var Stephanie af Klercker som numera är flickvän och sambo med Madeleines expojkvän Jonas Bergström. Hon var dock inte inbjuden av Madeleine utan av Louise Gottlieb som är hennes väninna.

Sist men inte minst fanns Kronprinsessan Victoria med för att fira sin lillasyster. Hon hade tagit med sig sin lilla dotter Prinsessan Estelle till allas förtjusning och hon kom med henne i famnen. Även Prinsessan Madeleines hund den vita Jack Russell-terriern Zorro var med ute på restaurangen under firandet.

Prinsessan Madeleine höll ännu en 30-årsfest på fredagen


På fredagskvällen höll Prinsessan Madeleine och Louise Gottlieb åter en gemensam fest, den här gången i en paradvåning på Strandvägen i centrala Stockholm. Lägenheten tillhör Louise föräldrar Carola och Fredrik Gottlieb. Carola Gottlieb är för övrigt nära väninna med Drottning Silvia.

Ett tiotal gäster var inbjudna till festen som var planerad av Louise Gottlieb och en annan väninna, bland annat sågs Charlotte Kreuger Cederlund och hennes man Christoffer Cederlund anlända till festen. Andra vänner som sågs anlända till festen var Natalie och Dag Werner samt Katarina och Robert von Horn.
Vid åtta-tiden anlände Prinsessan Madeleine och pojkvännen Chris O'Neill tillsammans med Emma Pernald och hennes pojkvän Tomas Johnson i en taxi. Madeleines hund Zorro fick också vara med och Chris ledde honom i koppel när de gick in i porten till huset där festen skulle hållas. Strax efter midnatt sågs sedan Chris ta en paus i festandet för att rasta hunden Zorro och han tog då en promenad runt kvarteret tillsammans med Louise Gottliebs pojkvän Gustaf Thott.
Vid ett-tiden på natten lämnade Emma Pernald och pojkvännen festen först av alla,  men för de andra fortsatte festen till långt in på natten med musik och dans.

*Se bilder här på Aftonbladet
*Se alla bilderna härRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...