måndag 18 juni 2012

Catherines utedag med campingliv och polomatch

The Daily Telegraph 18 juni 2012
Catherine besökte Widehorizons äventyrscenter i Kent på söndagen. Där träffade hon barn från Londonskolan King Solomon Academy. Projektet arrangerades av organisationen ARK, en organisation som vill ge barn och ungdomar från innerstaden möjlighet att komma ut på landet och prova på friluftsaktiviteter tillsammans i grupp. En fritidsklädd Catherine deltog tillsammans med barnen när det byggde vindskydd och grillade pinnbröd.

Daily Mails reporter Rebecca English fanns på plats och twittrade, bland annat om Kates kläder.

Daily Mirror 18 juni 2012

Senare under dagen åkte Catherine vidare till Gloucestershire där Prins William och Prins Harry deltog i en polomatch på Beaufort Polo Club. Matchen spelades för att få in pengar till välgörenhetsorganisationerna Well Child, Child Bereavement och Tusk

Catherine hade tagit med sig hunden Lupo och hon hade även sällskap av Prins Williams kusiner Zara och Peter Phillips. Zara var där med sin man Mike Tindall och Peter och hans fru Autumn hade sina två döttrar Savannah 1,5 år och Isla 2 månader, med sig.

För lilla Isla var det första gången hon sågs offentligt. Hon föddes den 31 mars i år och är Drottning Elizabeths andra barnbarnsbarn.

Länkar till bilder här:
Se bilder från Kates utedag - Daylife 
Bilder på Kate och William från Polomatchen
Se bilder på Autumn och barnen - Hello
Fler bilder på Savannah och familjen Phillips här 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...