lördag 12 maj 2012

Prins William och Catherine på Olympisk galakonsert i London

The Daily Telegraph den 12 maj 2012.

I sommar hålls de Olympiska Spelen i London och Prins William, Hertiginnan Catherine och Prins Harry har blivit utsedda till ambassadörer för de brittiska lagen Team GB och Paralympics GB.
På fredagskvällen hölls galakonserten Our Greatest Team Rises på Royal Albert Hall i London för 3000 personer. Take That sångaren Gary Barlow var en av de artister som uppträdde under kvällen.

Prins William och Hertiginnan Catherine var hedersgäster på galan där William höll ett tal. Han skämtade bland annat om att han själv hade blivit tillfrågad om att delta i alla OS-grenarna, men fått veta att det fanns London duvor som var mer atletiska än vad han var. Han avslutade sitt tal med att beskriva stämningen som London kommer att uppleva under OS: "We will witness an exceptional moment in our Island history. The mood in London will be electric, ecstatic, amazing".

Hertiginnan Catherine gjorde ännu en gång succé i en turkos skir klänning med spets i ryggen från Jenny Packham. De silverglittriga platåsandaletterna med 11,5 cm hög klack kommer ifrån Jimmy Choo i modellen Vamp och är samma som hon bar för ett par dagar sedan på en annan middag i London. Catherine hade för ovanlighetens skull sitt hår uppsatt i en elegant flätad uppsättning. Vanligtvis är vi vana att se hennes långa, kastanjefärgade hår utsläppt i lockar.

David Wilkinson, journalist på CNN i London, twittrade inifrån galan på fredagskvällen.


Se bilder från OS-galan i London här:
*Bilder här- Daylife
*Artikel och bilder i Daily Mail

Mer tv här:
*Inslag från SkyNews 

 Inifrån galan på Royal Albert Hall från @TeamGB Twitter.


Catherines klänning kommer ifrån Jenny Packham vår/sommar kollektionen 2012. Den turkosa klänningen är speciellt omgjord till henne med en matchande kuvertväska i samma tyg.

The Guardian den 11 maj 2012.
Den olympiska OS-elden tändes vid en ceremoni i Olympia, Grekland i torsdags. Elden kommer att skickas vidare till London inför OS och den 26 juli kommer Prins William, Catherine och Prins Harry att välkomna den till Buckingham Palace vid fackelloppet som hålls dagen innan öppningsceremonin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...