onsdag 7 mars 2012

Prinsessan Madeleine på lunch med Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist

Prinsessan Madeleine är på besök i Sverige sedan en vecka tillbaka. Förra onsdagen anlände hon till Arlanda flygplats på morgonen för att några timmar senare åka ut till Haga slott för att hälsa på sin syster Kronprinsessan Victoria och sin nyfödda systerdotter Prinsessan Estelle.

I tisdags sågs Prinsessan Madeleine tillsammans med Prins Carl Philip och hans flickvän Sofia Hellqvist när de promenerade hem från en lång lunch på restaurang Riche i centrala Stockholm. Tidningen Expressen fanns på plats utanför för att försöka få en kommentar. De tre sa att det hade haft en trevlig lunch tillsammans.

Prinsessan Madeleine stannar kvar i Sverige ett litet tag till och har fått några nya uppdrag inbokade i hovets kalender. Onsdagen den 14 mars deltar hon vid ett styrelsesammanträde med World Childhood Foundation på Kungliga slottet i Stockholm tillsammans med Drottning Silvia. Dagen efter deltar hon vid en representationsmiddag som hålls på slottet där Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia också deltar.
Den 29 april finns det sedan ett uppdrag i New York inbokat, Prinsessan Madeleine närvarar vid utdelningen av The Opera News Award.

Se bilder från Prinsessan Madeleines promenad med Prins Carl Philip och Sofia:
Bilder här

eller sök på ANP Photo
på princess madeleine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...