tisdag 13 mars 2012

Prinsessan Madeleine besökte BRIS på tisdagen


Prinsessan Madeleine besökte på tisdagen BRIS i Stockholm där hon bland annat fick träffa BRIS generalsekreterare Kattis Ahlström. Med på besöket var även generalsekreterare på World Childhood Foundation, Anna De Geer. Prinsessan Madeleine fick information om BRIS arbete och en rundvandring i lokalerna.

Senare på dagen var Prinsessan Madeleine ute på ännu ett uppdrag och hon besökte då Rädda Barnens huvudkontor i Stockholm.
Elisabeth Dahlin, generalsekreterare på Rädda Barnen, skrev på Twitter efter mötet med Madeleine: "Besök av Prinsessan Madeleine idag. Kunnig, intresserad och med många idéer".


I måndags besökte Prinsessan Madeleine Min Stora Dags huvudkontor och tidningen Expressen fanns på plats utanför för att ställa några frågor till Madeleine när hon anlände. Prinsessan Madeleine berättade att hon hade haft ett givande möte med organisationen som hon är beskyddare för. Hon sa också att hon försöker göra så många besök hon kan när hon är hemma. Om framtiden säger hon: "Som det ser ut nu befinner jag mig i USA och arbetar för Childhood, men visst är det självklart att jag kommer hem under våren". Till våren blir det barndop för Prinsessan Estelle, något som Prinsessan Madeleine ser fram emot.
Se bilderna på Prinsessan Madeleine här från måndagens besök

Bilder från tisdagens besök - Madeleine anländer till BRIS
eller här 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...