måndag 5 mars 2012

Prinsessan Beatrice vill ha ett riktigt jobb

Prinsessan Beatrice letar jobb, skriver den brittiska tidningen Daily Express.
I september förra året tog Beatrice examen från Goldsmiths College i London där hon bland annat studerat historia. Sedan dess har hon haft ett program där hon har fått prova på olika yrken, säger Buckingham Palace. Enligt hennes vänner skulle hon vilja hitta ett arbete inom modebranschen eller inom konst, skriver Daily Express.

I uttalandet från Buckingham Palace säger man att: "Prinsessan Beatrice är mitt i en period av flertalet arbetserfarenheter som syftar till att säkra en anställning inom ett område som står henne nära om hjärtat". Vidare säger de: "Detta är hennes eget val och hon har fullt stöd av sina föräldrar. Precis som tusentals andra som också gått ut universitetet är hon fullt inställd på att hitta en anställning."

Prinsessan Beatrice är dotter till Prins Andrew och Sarah Ferguson. Beatrice fyller 24 år i augusti och bor i en nyrenoverad fyrarumslägenhet i St James’s Palace i London. Som kunglig kommer hon fortfarande att ha ett antal officiella uppdrag, även efter att hon har fått ett heltidsjobb. Hon arbetar också med välgörenhetsarbete för organisationerna  'Children in Crisis' och 'Teenage Cancer Trust'.
Helst av allt skulle hon gärna vilja ha ett så normalt liv som möjligt tillsammans med pojkvännen Dave Clark, 29 år, som hon har varit tillsammans med i fem år.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...