lördag 4 februari 2012

Kate besöker sina välgörenhets- organisationer medan William är borta

Nu är Prins William på plats på Falklandsöarna där han ska tjänstgöra som helikopterpilot under de närmaste sex veckorna. Det kommer kanske att bli ensamt hemma för Catherine nu när maken William är iväg på uppdrag, men hon har sett till att hålla sig sysselsatt med flera officiella uppdrag på egen hand.

I torsdags besökte Catherine organisationen Action on Addictions vårdanstalt Clouds House i Wiltshire som arbetar med alkohol- och drogmissbrukare. Action on Addiction är en av fyra välgörenhetsorganisationen som Catherine har blivit beskyddare för.

På onsdag kommer Catherine att besöka konstmuseet National Portrait Gallery i London som är ett annat av hennes beskyddarskap. Catherine som själv tidigare har studerat konst ska titta på utställningen av Lucian Freud.

Valentine’s Day den 14 februari kommer Catherine att åka till Liverpool och besöka 'The Brink'- en alkoholfri bar som är kopplad till organisationen Action on Addiction. Hon kommer även att besöka Ronald McDonald House som ger husrum åt sjuka barn och deras familjer och ligger vid Alder Heys barnsjukhus i Liverpool.

Catherines besökte Clouds House på torsdagen. Från Daily Mail.


På onsdag besöker Catherine National Portrait Gallery. Från Daily Mail.

Hertiginnan Catherines fyra beskyddarskap är:
• Patron of Action on Addiction
• Royal Patron of East Anglia’s Children’s Hospices
• Royal Patron of The Art Room
• Patron of the National Portrait Gallery, London

Utöver detta har Catherine även blivit volontär för Scoutorganisationen i Storbritannien och kommer privat att delta som volontär i första hand i norra Wales där hon och William bor, när tillfälle ges.

Catherine på tidningen Scoutings omslag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...