fredag 10 juni 2011

William och Catherine på välgörenhetsgala

I torsdags kväll var det "The 10th Annual ARK, Absolute Return for Kids" galamiddag i London. Prins William och hans Catherine var där å Prins William och Prins Harrys fonds vägnar. Mer än 1000 gäster var på galan och förutom prinsparet fanns där också flera kändisar. En biljett till galan kostade hela 10 000 pund som gick till välgörenhet.
Det här var Catherines första offentliga uppdrag som medlem av kungahuset. Sedan bröllopet har vi sett henne på en privat mottagning av USA:s presidentpar och på Epsom derbyt förra helgen.
William och Catherine anlände till galamiddagen i en blå jaguar. Först blev det champagnemottagning utomhus där gästerna blev underhållna av en grupp mexikanska dykare som utförde akrobatik i en pool. Efter det var det dags för en trerätters middag. Vid prinsparets bord satt bl.a Prins Pavlos och hans fru Marie-Chantal, designern Tom Ford och den brittiske skådespelaren Colin Firth.
Under kvällen höll Prins William ett tal och berättade att även Catherine har blivit en del av brödernas fond, som samlar pengar till behövande ungdomar över hela världen. Han skämtade också om vad han skulle berätta om kvällens händelser för sin farmor, Drottning Elizabeth.
Han sa:  "I would like to share with you the conversation I am going to have with my grandmother tomorrow as I try and describe this; the swimming pool outside and the men wearing the tightest speedos I have ever seen in my life."
Mot slutet av kvällen deltog gästerna i en välgörenhetsauktion där man bl.a kunde buda på en lyxig safariresa till Kenya.




Bildspel från Hello
VG
AB
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...