söndag 26 juni 2011

Intervju med Albert och Charlene i TV4



Exklusiv%20intervju%20med%20Prins%20Albert%20av%20Monaco

TV4 fick en exklusiv intervju med Prins Albert och Charlene inför bröllopet i Monaco till helgen. Endast det belgiska tv-bolaget RTL fick samma möjlighet. Anders Kraft på TV4  intervjuar paret inifrån palatset i Monaco och man får också se en del av förberedelserna utanför.
I intervjun berättar Charlene att det bästa med Albert är att han är charmig, lojal, tålmodig och empatisk. Hon tror att de hade varit goda vänner även om de inte hade gift sig. Om sin nya titel som prinsessa säger hon att en titel påverkar inte personen, men den förpliktigar. Om medias bevakning av kungligheter är hon besviken på att de fokuserar på negativa saker och det kan vara jobbigt att ständigt vara på sin vakt.
Prins Albert berättar i intervjun att han träffade Charlene på simtävlingen "Mare Nostrum" i Monaco för 10 år sedan, men att det sedan tog fem år till innan de träffades igen. 2006 blev de ett par. Det var inte Kronprinsessan Victorias bröllop förra året som inspirerat honom att fria till Charlene, det hade han tänkt på länge. Han ville ha ett sommarbröllop och ville förlova sig innan juli månad för att ett bröllop skulle hinnas planeras till året därpå.
Charlene och Albert tycker att allt inför bröllopet är under kontroll förutom vädret. De hoppas på bra väder eftersom mycket av bröllopet kommer att äga rum utomhus.
Innan intervjun tar slut får paret en present av Anders Kraft, en liten minnestallrik från Victoria och Daniels bröllop. "Tack så mycket", säger Prins Albert på svenska.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...