onsdag 8 juni 2011

Brittiska kungafamiljen på Epsom Derby

I helgen var det dags för det årliga Epsom Derby i England. Epsom Derby är en ansedd brittisk hästkapplöpning som körs på galoppbanan Epsom Downs, i grevskapet Surrey. Drottning Elizabeths häst Carlton House var med i loppet.
På den kungliga balkongen kunde man se en stor del av den brittiska kungafamiljen. Nu var alla samlade igen sedan prinsbröllopet i april. Drottningen hade flera av sina barnbarn kring sig som hejade vilt på den kungliga hästen som var en förhandstippad favorit i loppet. Men det hjälpte inte, Carlton House kom in på tredje plats.
Många vackra klänningar och hattar sågs också under dagen. Mångas blickar föll på the Duchess of Cambridge, Kate. Hon bar en vacker vit chiffonklänning och en fyrtiotals-inspirerad hatt. Prins William och prins Harry hade båda frack och höghatt. Prinsessorna Beatrice och Eugenie bar fina sommarklänningar med hattar som de fick beröm för. Det är inte alltid de får det. Edward och Sophie var också där liksom prins Andrew, prins Philip och så drottningen själv såklart.
Bilder från Hello
Fler bilder från Hello
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...