måndag 3 augusti 2015

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeos italienska bröllop

 
I helgen gifte sig Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo i en religiös ceremoni i Italien. För en vecka sedan hölls den borgerliga vigseln i furstepalatset i Monaco.

Pierre Casiraghi är yngste son till Prinsessan Caroline av Monaco och Beatrice Borromeo kommer från en aristokratisk italiensk familj med anor från medeltiden. Familjen äger ett flertal öar i den italienska sjön Lagio Maggiore och det var här som bröllopet hölls.

Vigselceremonin hölls på ön San Giovanni, den enda av öarna som är stängd för allmänheten och skyddas av tät vegetation. Efter ceremonin åkte brudparet till Borromeos slott på ön Rocca d' Angera dit även bröllopsgästerna skeppats för den stora bröllopsfesten. Runt 700 gäster var bjudna och bland dem sågs bland annat Norges kronprinspar, Haakon och Mette-Marit och Mette-Marits son Marius. De hade även sällskap av Mette-Marits väninna Franca Sozzani som är chefredaktör för italienska Vogue och sångerskan Lana del Rey.

Vid vigselceremonin bar Beatrice en elfenbensvit bröllopsklänning med spets från Giorgio Armani privé. Inför kvällens bröllopsfest bytte hon om till ytterligare en klänning designad Armani, en lång vit chiffongklänning. Kvällen innan bröllopet höll brudparet en fest för sina bröllopsgäster. Beatrice bar då en vit broderad klänning från Alberta Ferretti.

Prinsessan Caroline fanns på plats för sonens bröllop liksom hennes äldste son Andrea och hans fru Tatiana, dottern Charlotte med sambon Gad och yngsta dottern Alexandra. Prinsessan Stephanie syntes med döttrarna Pauline och Camille. Däremot syntes inte Prins Albert och Prinsessan Charlene till under helgen.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...