onsdag 12 augusti 2015

Kronprinsessan Victoria och Estelle på omslaget av Svensk Damtidning


Den svenska kungafamiljen semestrade nyligen tillsammans på Franska Rivieran där de bodde i sitt semesterhus Villa Mirage i Sainte-Maxime. Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia brukar åka ner varje sommar och i år fick de sällskap av Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel och Prinsessan Estelle och även de nygifta paret, Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia. Familjen sågs sola och bada både från sin båt ute till havs och från strandkanten vid Villa Mirage.

Efter sol och bad på Rivieran har Kronprinsessan Victoria och hennes familj återvänt till sommarhuset på Öland. Flera personer berättar om sina möten med henne runt Solliden och Borgholm. En morgonjoggare på besök på Öland berättar att han i tisdags sprang förbi Kronprinsessan Victoria och hennes säpovakter när han var ute på sin joggingtur. "Jag kom ifatt den andra kvinnan, som såg ut som vem som helst bakifrån, och sprang om. Då tittade hon upp och sa hej och log glatt. Det tog ett tag innan polletten trillade ner och jag sa bara hej när jag naturligtvis skulle sagt "God morgon kronprinsessan", berättar han.

En annan ölänning twittrar om sitt möte med Kronprinsessan och Estelle utanför restaurang Lilla Hamnkontoret i Borgholm i söndags. "Hejade på vår Kronprinsessa och Estelle som kom cyklande utanför Lilla Hamnkontoret i Borgholms hamn."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...