tisdag 25 augusti 2015

Dop för Prins Nicolas i oktober- Nu har familjen flyttat till London


Söndagen den 11 oktober blir det dop för Prins Nicolas i slottskyrkan på Drottningholms slott. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill döpte även Prinsessan Leonore i samma kyrka i juni 2014. Prins Nicolas Paul Gustaf föddes den 15 juni 2015 på Danderyds sjukhus.

Under tisdagen stod det även klart att Prinsessan Madeleine och hennes familj nu har lämnat Sverige och flyttat till London. Hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftar till kvällstidningarna att flytten har gått alldeles nyligen i dagarna och att familjen håller på att komma till rätta i sitt nya hem. "De etablerar sig nu i London och fram till dopet kommer de ha dubbla boenden", berättar hon för Expressen.

Chris O'Neill berättade i en intervju med tidningen Expressen tidigare i somras att familjen har haft planer på att flytta till London en längre tid. Han har sitt nya arbete i London och behöver bo där för att kunna sköta sitt jobb. Flytten till Sverige var aldrig meningen och skulle inte bli något permanent, men så kom födseln av parets andra barn emellan och de bestämde sig då för att vara i Stockholm under den tiden.

Hovet kommenterar inte var i London paret har valt att bosätta sig med sina två barn. "Familjen hoppas nu att få installera sig i lugn och ro utan mediers närvaro", säger hovets informationschef.Foto: kungahuset.se
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...