tisdag 2 juni 2015

Prinsesssan Madeleine har uppdaterat sin Facebookbild

Foto. Prinsessan Madeleine/Facebook
Prinsessan Madeleine har uppdaterat sin Facebooksida med en ny profilbild. Den tidigare officiella bilden inför bröllopet på Prinsessan Madeleine i ljusgrön spetsklänning är nu utbytt mot en mer avslappnad bild på Madeleine i vit kavaj, vitt linne och svarta byxor.

Snart blir Prinsessan Madeleine tvåbarnsmamma och Prinsessan Leonore får ett litet syskon. Födseln är beräknad till slutet av juni men hovet har inte givit något exakt datum. Under ett besök i Finland tidigare i våras avslöjade Drottning Silvia att det blir dubbel lycka för kungafamiljen i juni: "Nu väntar Prinsessan Madeleine sitt lilla andra barn som precis som bröllopet också kommer i juni", sa hon då. Förhoppningsvis blir det ingen krock med Prins Carl Philip och Sofias bröllop som hålls i slottskykan den 13 juni.

I veckan som gick avslöjades det även att Prinsessan Madeleine och hennes familj kommer att flytta till London i höst. Maken Chris O'Neill är redan skriven i Storbritannien där han har sin huvudsakliga affärsverksamhet. Nu letar han bostad till familjen och förbereder flytten. Sedan i början av februari i år har Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och Prinsessan Leonore varit folkbokförda i Sverige och haft Hovstallet i Stockholm som sin adress där de bor i en nyrenoverad femrumslägenhet. Redan vid flytten från New York till Stockholm berättade hovet att vistelsen i Sverige var tillfällig tills familjen bestämt sig för var i Europa de skulle bosätta sig. De meddelade då även att Prinsessan Madeleine skulle föda sitt andra barn i Sverige. Efter sommaren på Öland kommer alltså familjen, som då kommer att bestå av fyra personer, att flytta vidare till England.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...