tisdag 2 september 2014

Prinsessan Madeleine och Leonore på omslaget av Se och Hör

Prinsessan Madeleine med Leonore i Italien. Se och Hör nr 36.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har inte enbart semestrat på Öland och Sollidens slott i sommar. I början av augusti åkte de till södra Italien med Prinsessan Leonore där de bodde på den flotta resorten Borgo Egnazia i Apulien. Där blev det bad och sol och tid för promenader och lite bokläsning tillbakalutade i solstolarna. Prinsessan Madeleine med en bok och Chris med sin läsplatta. Lilla Prinsessans Leonore var också med på semesterresan. När hon inte var vaken och satt med mamma i solstolen under ett parasoll, så sov hon i sin vagn mellan mamma och pappas solstolar.

Nu är Prinsessan Madeleine tillbaka i Sverige igen sedan några veckor. För en vecka sedan närvarade hon och maken Chris vid Polar Music Prize tillsammans med den övriga kungafamiljen.

Tisdagen den 2 september besöker Prinsessan Madeleine och Drottning Silvia Barnrättsbyrån i Stockholm tillsammans med World Childhood Foundation. Senare under dagen har de ett möte med Childhoods ordförande Kenneth Bengtsson Stockholms slott.

Den 8-9 september deltar Prinsessan Madeleine tillsammans med Drottning Silvia vid två olika möten och middagar för organisationen World Childhood Foundation som hålls på Stockholms slott:

-Måndagen den 8 september deltar de vid International Council Meeting. På kvällen hålls det en middag till förmån för World Childhood Foundation där även Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel deltar.

-Tisdagen den 9 september hålls det ett årsmöte för Childhood på kungliga slottet. Dagen avslutas med en middag på slottet där Prinsessan Madeleine, Drottning Sivlia och Kung Carl Gustaf deltar.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...