tisdag 26 augusti 2014

Kunglig glans på årets Polar Music Prize 2014Årets Polarprisgala hölls under tisdagen i Stockholm. Prisutdelningen av musikpriset, Polar Music Prize 2014, hölls i konserthuset och årets pristagare var musikern Chuck Berry och opera- och teaterregissören Peter Sellars. I år är det ny design på prisstatyetten, designad av Efva Attling.

Kung Carl Gustaf fanns på plats för att dela ut årets Polarpris. Han anlände tillsammans med Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel som fick huka sig lite för regnet när de skyndade in i konserthuset från röda mattan. Kronprinsessan Victoria var för kvällen klädd i en rosa brokadklänning från HM:s kollektion Conscious collection, en klänning som hon har burit tidigare och har i både rosa och svart.

Prinsessan Madeleines make, Chris O'Neill, var också på plats för Polarprisgalan liksom Prinsessan Christina och hennes make, Tord Magnusson.
Under kvällens middag som hålls på Grand Hôtel, kommer även att Drottning Silvia och Prinsessan Madeleine att närvara enligt hovets kalender.

Polar Music Prize- design Efva Attling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...