söndag 6 juli 2014

Bröllop i Rom för den belgiska kungafamiljen


I lördags var det bröllop i den belgiska kungafamiljen. Prinsessan Astrids äldste son, 28-årige Prins Amadeo, gifte sig med fästmön Elisabetta "Lili" Rosboch von Wolkenstein. Italienskfödda Lili är journalist och paret bor sedan flera år i New York. I februari i år förlovade de sig och nu stod bröllopet i Rom, i kyrkan Basilica de Santa Maria i Trastevere. Bruden bar en klänning från Valentino.

Prinsessan Astrid och hennes man, Prins Lorenz var på plats i Rom med de fyra övriga barnen liksom brudens föräldrar, Ettore Rosboch von Wolkenstein och grevinnan Lilia Smecchia.

Kung Albert och Drottning Paola var där för att se sitt äldsta barnbarn gifta sig. Brudgummens morbror, Kung Philippe, och Drottning Mathilde fanns bland gästerna med barnen Gabriel, Emanuel och Eleonore. Äldsta dottern, Prinsessan Elisabeth var tärna tillsammans med kusinen Louise, äldsta dotter till Prins Laurent och Prinsessan Claire som också var där. Bland gästerna sågs även Prinsessan Beatrice som hade rest från London.
Kung Philippe och Drottning Mathilde med barnen Gabriel, Emanuel och Eleonore.


Drottning Paola och Kung Albert.


Prinsessan Astrid med maken, Prins Lorenz.
Brudgummens syskon, Prinsessan Maria Laura och Prins Joachim.


Prins Laurent och Prinsessan Claire med tvillingsönerna Nicolas och Aymeric.


Prinsessan Beatrice av York.Belgiska hovet/Twitter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...